Weer even een berichtje

Beste sporttalenten, ouders en verzorgers,

Wij willen jullie weer op de hoogte brengen over de gang van zaken omtrent het Corona Virus.

Het doet ons veel pijn en verdriet dat wij onze lessen voor nu stil hebben moeten leggen en jullie kinderen daar de dupe van zijn. Maar het allerbelangrijkste, is het welzijn van de mensen en dat het Corona virus snel onder controle gaat zijn! Wij dienen allemaal daar ons steentje aan bijdragen waar kan!

Onze grootste doelstelling is, om ervoor zorgen dat wij lessen kunnen blijven verzorgen aan jullie kinderen in de toekomst! Dat dit een uitdaging gaat worden staat vast. Maar als wij niet in onszelf zouden geloven, zouden wij dit nooit als doel hebben gesteld! Wij hebben genoeg vertrouwen dat wij deze periode zullen doorstaan!

Wij begrijpen ook heel goed dat er vragen zijn omtrent abonnementsgelden en hoe dat nu verder zit betreft betalingen en compensatie van de gemiste lessen.
Wij zijn druk bezig met kijken naar alle mogelijke opties en scenario’s, en wij vragen daarin ook om uw begrip om ons daarin te tijd te geven.
Omdat dit voor ons ook een geheel nieuwe situatie is en er spraken is van overmacht, weten wij zelf nog niet wat juist is. Wij willen jullie als klant daarin ook zeker niet teleurstellen! Uiteraard vinden wij het belangrijk dat ook jullie niet de dupe zijn van deze huidige situatie, en hopen wij daarom met een passende compensatie te kunnen komen.

Wij zullen jullie op de hoogte blijven houden!

Zorg goed voor elkaar, blijf gezond en wees lief!