Update betreft maatregelen Corona

Beste talenten, ouders en verzorgers,

Zoals jullie allemaal weten en hebben zien aankomen, is dat wij langer dicht moeten blijven. Voor heel veel bedrijven komen deze maatregelen hard aan, en dus ook bij ons als Joyus! Maar de gezondheid van mensen staat voorop!

Wij willen veel van jullie bedanken voor het begrip en de steun die jullie ons hebben gegeven tijdens deze tijd! Dit geeft ons veel vertrouwen en doet ons erg goed!   

Wij zullen ons uiterste best doen om deze periode door te komen, zodat wij na deze tijd ook leuke lessen kunnen blijven geven! Wij hebben er nog steeds alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen!

Deze nieuwe maatregelen heeft ons wel doen besluiten om jullie abonnementen te bevriezen. Het voelt voor ons als Joyus niet goed om te blijven incasseren terwijl wij geen lessen aanbieden, ook al is het voor ons overmacht. Mochten jullie ons wel willen blijven steunen, dat zou ons helpen, maar voel jullie je alsjeblieft niet verplicht!

Wij hopen dat iedereen in goede gezondheid is en zal blijven!
Via onze sociale kanalen (YouTube, Instagram, Facebook) proberen wij jullie nog steeds van dienst te zijn! Hopelijk stimuleren wij jullie allemaal aan om te blijven bewegen en plezier te hebben! In deze tijd is dat erg belangrijk!

Wij zullen jullie op de hoogte blijven houden!

Zorg goed voor elkaar, blijf gezond en wees lief!

Met sportieve groet,

Namens het hele team van Joyus!

Jezelf vertrouwen geeft vertrouwen!

info@joyus.nl
www.joyus.nl