Waarom Joyus activiteiten voor uw organisatie?

Wilt u dat er een betere sociale veiligheid is in uw organisatie, en dat er bijdrage geleverd wordt aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen? Dan kan u kiezen voor één van onze trainingen/programma’s. Al onze trainingen/programma’s leveren een bijdrage aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind en zorgen voor een verbeterde sociale veiligheid van uw organisatie.

Joyus is onder andere actief op diverse scholen en BSO’s. U als organisatie kan kiezen uit alle trainingen en programma’s (combinaties zijn ook mogelijk) die Joyus te bieden heeft.

Wij maken ook passende programma’s voor uw organisatie bij specifieke problemen, zoals pesterijen of disbalans in groepen.

Ook kan er gekozen worden om na de schooltijden binnen uw organisatie activiteiten aan te bieden, zoals judo of dans.

 

Trainingen en programma’s

  • Judo (zelfverdedigingssport met mentale en fysieke uitdaging)
  • Boostcamp (fitnesstraining waarbij het mentale doorzettingsvermogen wordt gestimuleerd)
  • Weerbaarheidstraining (sporten waarin je voor jezelf leert opkomen)
  • Veerkrachttraining (sport en spel met nadruk op fysieke uitdaging, sociale vaardigheden en weerbaarheid)
  • Dans met emotie (op gevoel dansen waar muziek een dominante rol heeft)

Hebben jullie als organisatie interesse, neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Activietiten

Wij helpen elkaar met vallen en opstaan!

Judo is een sport waarin je voor jezelf leert opkomen (weerbaarheid), samen leert werken en waar je motoriek gestimuleerd wordt. Tijdens de judoles leren wij kinderen respect te tonen voor een ander, eigen grenzen aan te geven en te denken in een win-winsituatie.

Specifiek: Zelfvertrouwen, weerbaarheid, motoriek, sociale vaardigheden en conditie.

Met beide voeten op de grond!

Tijdens de weerbaarheidstraining leer je voor jezelf op te komen. Stoeivormen en technieken die vanuit het zelfverdediging komen, worden hierin gebruikt. Je wordt op een leuke speelse manier bewust gemaakt hoe je voor jezelf moet opkomen en in welke situaties je het beste kunt handelen.

Specifiek: Zelfvertrouwen, weerbaarheid

Het geeft je vleugels!

Veerkrachttraining is een leuke dynamische training waar meerdere elementen vanuit andere sporten en spellen samenkomen. Kinderen worden fysiek uitgedaagd, leren voor zichzelf opkomen en doen de sociale vaardigheden op. 

  • Sport en spel
  • Zelfverdediging
  • Educatie

Specifiek: Zelfvertrouwen, weerbaarheid, motoriek, sociale vaardigheden en conditie.

Een boost in het zelfvertrouwen!

Bij boostcamp krijgen kinderen een boost van het zelfvertrouwen! Zij worden lekker in beweging gezet door middel van verschillende fitnessoefeningen. Tijdens deze trainingen doen ze veel samenwerken wat weer goed is voor de sociale vaardigheden. Ze gaan hun grenzen leren kennen en proberen te verleggen. Kinderen zullen zichzelf versteld doen staan waardoor zij gaan blaken van het zelfvertrouwen.

Specifiek: Zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, conditie en motoriek.

Laat jezelf zien je mag er wezen!

Dans staat bekend om het tonen van expressie en letten op je lichaamshouding. Daarom hebben wij ook voor dans gekozen! Dans zorgt voor dat zelfvertrouwen die je als kind goed kan gebruiken. Je leert heel erg met je houding en uitstraling te werken waardoor je zelfverzekerd door het leven leert gaan. Wij doen met dans en emotie kijken naar thema’s die in het dagelijks leven ook naar voren komen. Door een speciale manier van het gebruiken van de muziek, willen wij een gevoel creëren bij onze deelnemers en ze leren hoe zij hier het beste mee om kunnen gaan.

Specifiek: Zelfvertrouwen, expressie, motoriek, sociale vaardigheden.