Beste wensen voor 2022!

Hallo talenten,

Wij wensen jullie en jullie ouders allemaal een heel mooi 2022! Dat we dit nieuwe jaar weer met veel plezier in beweging mogen komen met elkaar! Wij hopen dat jullie samen met jullie dierbaren een fijne jaarwisseling hebben gehad.

Sport en beweging is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Het samen in beweging komen doet wat met onze fysieke en mentale weerstand. Tijdens onze sportlessen komen belangrijke stoffen vrij zoals Endorfine, Dopamine, Serotonine en Oxytocine. Deze stoffen zijn belangrijk om verder te groeien in je sociale weerbaarheid en leren goed op eigen benen te staan voor de toekomst! Wij willen graag een bijdrage leveren aan een positieve ontwikkeling van jullie toekomst!

“Willen wij onze kinderen beschermen voor het leven of willen wij ze weerbaar maken in het leven?”

Wij willen heel graag weer met jullie aan de slag! Om weer in onze gebruikelijke vorm door te kunnen gaan moeten wij eerst wachten op 14 januari 2022. Helaas is het zo dat wij tijdelijk onze deuren moeten sluiten, maar zoals eerder vermeld komen wij graag weer in beweging met jullie (letterlijk en figuurlijk)!

Wij mogen net als vorig jaar wel sportactiviteiten aanbieden, maar dan alleen buiten voor kinderen t/m 18 jaar. Wij willen daarom in aangepaste vorm weer buitenlessen gaan aanbieden. Wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen daar interesse in heeft en zullen daarom ook livestream lessen gaan geven. Op dit moment zijn wij druk bezig om een passend rooster samen te stellen voor deze activiteiten om het jullie allemaal naar de zin te maken.

De lessen zullen vanaf maandag 10 januari van start gaan. Deze week ontvangen jullie nog een mail van het programma die vanaf volgende week van start zal gaan.

Geniet nog lekker van elkaar tijdens de vakantie en we zien elkaar volgende week!

Team Joyus.