Bring a friend!

Neem een vriend of vriendin mee en/of wordt lid in de maand januari of februari en ontvang een gratis kaartje naar keuze voor Jump One of Avontura in Zoetermeer!

Actievoorwaarden Bring a friend

  • De actie is geldig van 1 januari t/m 29 februari 2020.
  • Wordt er een nieuw lid ingeschreven via iemand (friend) die al lid is bij Joyus (judo of dans), ontvangt het bestaande lid en het nieuwe lid beide een kaartje naar keuze van Jump One of Avontura.
  • Als er een nieuw lid is ingeschreven via een bestaand lid, dient het nieuwe lid aan te geven bij inschrijving via wie hij of zij is aangemeld.
  • Wordt er tijdens deze actiemaand een nieuw lid ingeschreven (judo of dans), ontvangt hij/zij een gratis kaartje naar keuze van Jump One of Avontura in Zoetermeer.
  • Voor 4 t/m 6 jaar is er puppy jump (dit is met begeleiding op speciale tijden).
  • Kinderen vanaf 7 jaar kunnen kiezen voor Jump One.
  • Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen kiezen voor Avontura.

Mocht je meer vragen hebben over onze actie, je mag altijd contact met ons opnemen.

Jump One

Saloméschouw 154
Zoetermeer

Tijdens een jumpsessie kun jij je helemaal uitleven. Jumpen komt van oorsprong uit Amerika, waar dan ook veel trampolineparken te vinden zijn. Jump One heeft het populaire jumpen naar Zoetermeer gehaald en beschikt over vier verschillende jump area’s. Het is voor ie-der-een: jong oud, ervaren en beginner iedereen is welkom. Van hoge tot lage trampolines en van backflips tot salto’s. Maak het zo gek als jij zelf wilt!

Minimumleeftijd:

De minimale leeftijd voor het betreden van de trampolines tijdens lessen en vrij springen is 7 jaar.

Nog geen 7 jaar? Kom dan jumpen tijdens de puppy jump tijden. Deze zijn speciaal voor de jumpers van 4 tot en met 6 jaar en je ouders of begeleiders springen gratis mee.

Tijden Puppy jump:

Woensdag 13:00 tot 15:00 uur

Zaterdag en zondag 09:00 tot 11:00 uur

Veiligheid:

Bij Jump One ben je altijd onder begeleiding van goed getrainde jumpers die toezicht houden en letten op je veiligheid. Zij beschikken dan ook allemaal over een EHBO-diploma om jou ten alle tijden te helpen. Daarnaast geven zij tips voor de gaafste trucks zodat jij deze binnen de kortste keren ook kunt! In onze area’s zijn voor de veiligheid jumpsokken ten aller tijden verplicht. Deze sokken zorgen voor grip en zijn speciaal ontwikkeld om veilig te kunnen jumpen. Deze kun je wassen en voor een eventuele volgende keer weet herbruiken. De jumpsokken kosten slechts €2,-.

Voor meer informatie kan je kijken op de site

Avontura

Voorweg 107
Zoetermeer

Indoor speelparadijs Avontura Zoetermeer biedt een optimale speelbeleving in een veilige en avontuurlijke omgeving. Kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar kunnen o.a. klimmen, klauteren en glijden verdeeld over vier etages. Naast het binnen speelparadijs heeft Avontura ook een buiten gedeelte met speeltoestellen waar de kinderen zich kunnen uitleven bij droog weer.

Het indoor speelparadijs beschikt over twee aparte gedeeltes. Een gedeelte waar kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar heerlijk kunnen spelen en een groter gedeelte voor de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar waar zij kunnen klimmen, klauteren, glijden en springen. Avontura Zoetermeer beschikt over indoor speelplezier met springkussens, ballenbakken, klim en klautermogelijkheden op verschillende niveaus en glijbanen. Alle speeltoestellen zijn aan elkaar gekoppeld waardoor de kinderen kunnen genieten van alles wat Avontura Zoetermeer te bieden heeft.

Zon of regen, bij Avontura Zoetermeer is speelplezier verzekerd!

Veilig spelen
Avontura Zoetermeer voldoet aan de Europese norm waardoor de kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen. Daarnaast wordt het speelparadijs maandelijks door experts gecontroleerd en worden de ballenbakballen elke maand gereinigd om de veiligheid te waarborgen.

De huisregels van Avontura zijn bij binnenkomst te vinden, alle bezoekers zijn verplicht de huisregels te lezen en dienen deze na te leven.

Kinderen in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar zijn te oud voor het speelparadijs, zij krijgen helaas geen toegang tot Avontura.

Ouders en begeleiders
De speelhal beschikt over een restaurant waar ouders of begeleiders wat kunnen eten of drinken terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn. Vanuit het restaurant is genoeg overzicht om de kinderen in de gaten te houden.

Uiteraard is het toegestaan om als ouder of begeleider samen met het kind het speelparadijs te ontdekken.

Avontura Zoetermeer beschikt over een gratis en draadloos Wi-Fi  netwerk voor laptops of mobiele telefoons. Daarnaast zijn er leestafels met genoeg leesmateriaal waar je gebruik van kan maken.

Ouders en begeleiders vanaf 18 jaar hebben gratis toegang.

Peuters
Voor de allerkleinste in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Individuele bezoekers met peuters maar ook kinderdagverblijven en peuterspeelzalen kunnen genieten bij Avontura. Kinderdagverblijven hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van een speciaal arrangement.

Voor meer informatie kan je kijken op de site