Hebben jullie een fijne vakantie gehad?

Hallo talenten,

Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Vanaf volgende week zullen alle lessen weer van start gaan volgens het normale rooster! Mocht je de tijden kwijt zijn dan verwijzen wij jullie naar onze site of naar de agenda van onze (PaynPlan) app. Jullie hoeven je niet in te boeken in de agenda van onze app. Dit hoeft alleen tijdens evenementen, inhalen van de lessen of voor een proefles aanvraag. Wij verwachten je weer op je eigen tijd en dag.

Gelukkig gaan we steeds weer een beetje naar het (oude) normaal. Dit betekent dat jullie als ouders weer langzaam bij evenementen aanwezig mogen zijn en de (sport)accommodaties mogen betreden. Wij zeggen dit wel met een slag om de arm, het kan namelijk zomaar veranderen. Op sommige locaties weten wij nog niet wat de afgesproken regels zijn, maar onze trainers zullen jullie hiervan op de hoogte brengen. Voorafgaand aan de lessen laten zij weten of je als ouder mee naar binnen mag of niet.

Wij zijn ook weer druk bezig met het inplannen van de judo-examens en dansvoorstellingen voor het komend seizoen. Wij adviseren de agenda van onze site in de gaten te houden zodat jullie hier vooraf rekening mee kunnen houden. Uiteraard zullen wij dit ook ruim van te voren aankondigen als het evenement plaatsvindt.

Wij gaan er met z’n alle weer een mooi seizoen van maken!

Met sportieve groet,

Team Joyus