Kennismaking judo in Voorburg!

Met trots mogen wij aankondigen dat Joyus vanaf het nieuwe schooljaar judo lessen gaat aanbieden op de school, Cascade (De Dijsselbloem), in Voorburg. Om de kinderen een goede eerste indruk te geven van de sport judo, zullen wij een kennismakingscursus judo organiseren. Mochten de kinderen het leuk vinden, hebben ze daarna de mogelijkheid om verder te gaan met judo lessen op de Cascade (De Dijsselbloem). Ook kinderen die niet op de Cascade (De Dijsselbloem) zitten zijn welkom!

De cursus bestaat uit 4 lessen voor maar € 15,-

Tijdens de cursus krijgen de kinderen een judo pak in bruikleen.

De cursus judo start op dinsdag 10 september en eindigt op dinsdag 8 oktober (24 september valt uit i.v.m. schoolreis). Het zijn 4 lessen waarin kinderen te maken krijgen met de moderne kunst van het judo, waarin het leren omgaan met elkaar en elkaar respecteren een heel belangrijk onderdeel is. Ook zal je er weerbaarder van worden en meer zelfvertrouwen van krijgen!

De lessen worden gehouden in het speellokaal van de Cascade (De Dijsselbloem) (Delftlandlaan 6 in Voorburg).

De lessen zijn verdeeld over de verschillende leeftijdsgroepen:

Dinsdag               15.30 uur tot 16.30 uur               4 t/m 7 jaar

Dinsdag               16.30 uur tot 17.30 uur                8 t/m 12 jaar

Zodra de kennismakingscursus judo is afgelopen kunnen de kinderen op hetzelfde tijdstip verder gaan met de judolessen en lid worden op De Dijsselbloem.

Wilt u uw kind voor de kennismakingscursus judo opgeven, mail dan naar info@joyus.nl o.v.v. naam (deelnemer), leeftijd, judo, lengte, Cascade/De Dijsselbloem.