Kennismaking judo in Zoetermeer!

Ook in het nieuwe schooljaar zullen wij weer een kennismakingscursus judo organiseren op de Prins Florisschool. Om de kinderen een goede eerste indruk te geven van de sport judo, zullen wij een kennismakingscursus judo organiseren. Mochten de kinderen het leuk vinden, hebben ze daarna de mogelijkheid om verder te gaan met judolessen op de De Prins Florisschool

De cursus bestaat uit 4 lessen voor maar € 15,-

De cursus judo start op vrijdag 13 september en eindigt op vrijdag 4 oktober. Het zijn 4 lessen waarin kinderen te maken krijgen met de moderne kunst van het judo, waarin het leren omgaan met elkaar en elkaar respecteren een heel belangrijk onderdeel is. Ook zal je er weerbaarder van worden en meer zelfvertrouwen van krijgen!

De lessen worden gehouden in het speellokaal van De Prins Florisschool (Hazerswoudestraat 250 in Zoetermeer).

De cursus wordt gehouden op:

Vrijdag              14.00 uur tot 15.00 uur               4 t/m 8 jaar

Er is op dit moment geen cursus voor kinderen van 9 t/m 12 jaar, maar die kunnen gebruikmaken van 2 gratis proeflessen op de donderdag. Bezoek onze website voor meer informatie.

Zodra de kennismakingscursus judo is afgelopen kunnen de kinderen op De Prins Florisschool verder gaan met de judolessen en lid worden.

Wilt u uw kind voor de kennismakingscursus judo opgeven, mail dan naar info@joyus.nl o.v.v. naam (deelnemer), leeftijd, judo, De Prins Florisschool.