Meivakantie (vakantierooster)

Hallo talenten,

Volgende week is het alweer meivakantie. Tijdens de meivakantie hebben wij een vakantierooster van maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei 2023.

Sommige locaties zullen helaas dicht zijn i.v.m. de vakantie, in plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van andere locaties. Tijdens het vakantierooster mogen onze leden onbeperkt gebruik maken van de lessen die wij die wij op de diverse locaties aanbieden.

Locaties die dicht zijn tijdens de vakantie: IKC de Gouden Griffel en De Elzenhoek

Tijdens het vakantierooster is inschrijving via onze app verplicht! Klik hier om je aan te melden via onze agenda in onze app. Bij te weinig aanmeldingen zal de les niet doorgaan. Bij het niet doorgaan van de les zullen wij jullie 12 uur van te voren hiervan op de hoogte brengen, als je al bent ingeschreven. Bij geen bericht zal de les doorgaan.

Aangepast vakantierooster in de weken van maandag 24 april t/m 5 mei (let op! Dagen, tijden en locaties kunnen afwijken van de oorspronkelijke dagen, tijden en locaties):

ActiviteitDagTijdLeeftijdLocatieOpmerking
JudoMaandag14.00 – 15.00 uurAlle leeftijdenTriangel (Delfgauw)Let op! Les begint eerder dan de gebruikelijke lestijd.
JudoMaandag16.00 – 17.00 uurAlle leeftijdenDe Zijde (Bergschenhoek)Let op! Tijden wijken af van de gebruikelijke lessen. De Kinderen van IKC de Gouden Griffel kunnen hier deelnemen.
DansDinsdag15.15 – 16.00 uur4 en 5 jaarPrins Florisschool (Zoetermeer)Kinderen van de Elzenhoek kunnen hier deelnemen.
DansDinsdag16.00 – 17.00 uur6 jaar en ouder Prins Florisschool (Zoetermeer) Kinderen van de Elzenhoek kunnen hier deelnemen.
JudoDinsdag15.30 tot 16.30 uurAlle leeftijdenCascade (Voorburg) 
JudoDonderdag15.15 – 16.15 uurAlle leeftijdenPrins Florisschool (Zoetermeer)Let op! Op donderdag 27 april is het koningsdag en zullen de lessen niet doorgaan.
DansVrijdag12.00 – 13.00 uur Alle leeftijden Triangel (Delfgauw) Let op! Tijden wijken af van de gebruikelijke tijden.
JudoVrijdag16.00 – 17.00 uurAlle leeftijden Sporthal de Ackers (Bergschenhoek) Kinderen van IKC de Gouden Griffel kunnen hier deelnemen.
Tijden zijn ook terug te vinden in onze app (Pay n PLan).

Vanaf maandag 8 mei zullen alle lessen weer gaan volgens het normale rooster en is inschrijving via de app niet meer verplicht.

Wij wensen jullie allemaal alvast een hele fijne vakantie.

Mocht er verder nog vragen zijn, dan horen wij het graag.

Met sportieve groet,

Team Joyus

Jezelf vertrouwen geeft vertrouwen!