We gaan lekker naar buiten!

Hallo allemaal,

Hoe is het met jullie? Houden jullie het thuis een beetje vol? Het goede nieuws is dat de scholen vanaf volgende week weer open gaan. Helaas geldt dat niet voor de buitenschoolse activiteiten zoals judo en dans. Wat wel is toegestaan, is dat er activiteiten buiten gegeven mogen worden. Nu is dat een beetje lastig met judo, maar bij dans kan dat gelukkig wel. Wij gaan dan ook tijdelijk buitenlessen aanbieden tot we weer naar binnen mogen. De danslessen zullen we dan op een zelfde soort manier gaan geven. Voor judo hebben we een tijdelijk alternatief bedacht. Dit zal een boo(s)tcamp in combinatie met judo oefeningen zijn. Omdat het nu vrij koud is buiten houden we de lessen op een half uur (30 min.). Vooraf inschrijven voor de lessen is verplicht. Bij regen en andere ernstige weersomstandigheden gaan de lessen niet door. Hier zullen wij dan 24 uur van te voren een bericht over geven. Tijdens deze periode zijn jullie vrij om je voor meerdere lessen in de week aan te melden, ongeacht de locatie of tijd. Het is wel belangrijk dat jij je inschrijft voor je eigen leeftijdsgroep.

We hadden dit graag eerder aangekondigd, maar we moesten nog wachten op een aantal voorwaarden. We gaan vanaf a.s. maandag starten!

Aanmelden

Hoe kan jij je aanmelden? Een tijd geleden hebben we aangekondigd met een app (PaynPlan) te werken. Hier hebben jullie als het goed is een uitnodiging van gekregen. Mocht deze niet in je mailbox zitten, dan bestaat er een kans dat deze in jullie spam of ongewenste e-mail terecht is gekomen.

Voor alle leden is er standaard al een eigen account aangemaakt waarvoor een uitnodiging is verstuurd. Van hieruit kun je het account activeren. Hebben jullie geen mail ontvangen, dan kunnen jullie ons een mail sturen.

Het account is aangemaakt op naam van jullie zoon/dochter. Bij meerdere kinderen uit één gezin is er één account aangemaakt.

Stappen die je neemt voor inschrijving van lessen:

 1. Je hebt een account;
 2. Ga naar agenda;
 3. Selecteer de les waar je aan wil deelnemen;
 4. Kies voor inschrijven. Let wel op!!! Hebben jullie als ouder een eigen account of een familieaccount, kies dan voor ‘familielid toevoegen’ en vermeld daar de na(a)m(en) van jullie zoon en/of dochter en druk op inschrijven.

Rooster

Kijk in onze app voor de locatie en tijden van de lessen.

Voorwaarden afspraken

 • Inschrijven voor de lessen is verplicht.
 • Er is en maximale groepsgrote van 16 kinderen. Wees er tijdig bij met inschrijven.
 • Mocht je overhoop toch niet kunnen, meld je dan af via de app.
 • Kom niet eerder naar de les dan nodig is.
 • Blijf thuis bij klachten zoals: verkoudheid, hoesten en/of koorts
 • Verlaat locatie direct na de les.
 • Ouders wordt vriendelijk verzocht om naar huis te gaan of in de auto te wachten tijdens de les.
 • Volg de instructies op van de leraar.
 • Zorg voor warme kleding.
 • Blijf in het aangegeven gebied.

Wij hopen dat jullie allemaal weer te kunnen zien en dat jullie mee gaan doen met onze lessen buiten!

Mochten er verder nog vragen zijn, dan horen wij het graag.

Met sportieve groet,

Team Joyus

Jezelf vertrouwen geeft vertrouwen!