Herfstvakantie (vakantierooster)

Hallo talenten,

De herfstvakantie staat alweer voor de deur! Wij bieden tijdens de herfstvakantie lessen aan in een aangepaste vorm. Van maandag 24 oktober t/m vrijdag 28 oktober hebben wij een vakantierooster.

Sommige locaties zullen helaas dicht zijn i.v.m. de vakantie, in plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van andere locaties die in de buurt zijn. Tijdens het vakantierooster mogen onze leden onbeperkt gebruik maken van de lessen die wij die wij op de diverse locaties aanbieden.

Locaties die dicht zijn tijdens de vakantie: IKC de Gouden Griffel en De Elzenhoek

Tijdens het vakantierooster is inschrijving via onze app is tijdens het vakantierooster verplicht! Wees er wel snel bij want wij hanteren een maximaal aantal inschrijvingen per les! Klik hier om je aan te melden via onze agenda in onze app. Bij te weinig aanmeldingen zal de les niet doorgaan. Bij het niet doorgaan van de les zullen wij jullie 24 uur van te voren op de hoogte brengen als je al bent ingeschreven. Bij geen bericht zal de les doorgaan.

Aangepast vakantierooster in de week van maandag 24 oktober t/m vrijdag 28 oktober 2022 (let op! Tijden kunnen afwijken van de oorspronkelijke lesuren):

ActiviteitDagTijdLeeftijdLocatieOpmerking
JudoMaandag15.00 – 16.00 uurAlle leeftijdenTriangel (Delfgauw) 
JudoMaandag17.00 – 18.00 uurAlle leeftijden De Zijde (Bergschenhoek) Kinderen van IKC de Gouden Griffel kunnen hier deelnemen.
DansDinsdag15.15 – 16.15 uurAlle leeftijden Prins Florisschool (Zoetermeer)Kinderen van de Elzenhoek kunnen hier deelnemen.
JudoDinsdag15.30 tot 16.30 uurAlle leeftijdenCascade (Voorburg) 
JudoDonderdag15.15 – 16.15 uurAlle leeftijdenPrins Florisschool (Zoetermeer)Kinderen van de Elzenhoek kunnen hier deelnemen.
DansVrijdag14.15 – 15.15 uur Alle leeftijden Triangel (Delfgauw)
JudoVrijdag17.00 – 18.00 uurAlle leeftijden Sporthal de Ackers (Bergschenhoek) Kinderen van IKC de Gouden Griffel kunnen hier deelnemen.
Tijden zijn ook terug te vinden in onze app (Pay n PLan).

Vanaf maandag 31 oktober 2022 zullen alle lessen weer gaan volgens normale rooster en is inschrijving via de app niet meer verplicht.

Wij willen jullie allemaal alvast een hele fijne vakantie wensen!

Mocht er verder nog vragen zijn, dan horen wij het graag.

Met sportieve groet,

Team Joyus

Jezelf vertrouwen geeft vertrouwen!