Hoe het allemaal is begonnen

Joyus is opgestart door drie jonge mannen met een sport en coaching achtergrond. Alle drie waren zij werkzaam op een sportschool en gaven zij verschillende lessen als: judo, fitness, bootcamp, groepslessen, zwemles, enz. Zij merkten dat er een bepaalde beweging gaande was in de maatschappij: kinderen bewegen te weinig, spelen minder buiten en zitten steeds vaker met hun telefoon. Wat opvalt is, dat kinderen motorisch steeds minder vaardig worden, meer overgewicht krijgen en vrij onzeker zijn. Met deze wetenschap hebben zij de koppen bij elkaar gestoken en zijn zij Joyus gestart! Programma’s en trainingen met sport&coaching die van meerwaarde zijn voor de ontwikkeling van een kind met als prioriteit het geven van vertrouwen! De kracht van Joyus is dat er samen met specialisten niet alleen gekeken wordt naar welke activiteiten er aangeboden worden, maar ook naar de specifieke inhoud van de activiteiten.

Joyus

Wij moeten gelukkig zijn met onszelf en wij helpen een handje naar dat geluk.’

Waarom

“Ieder kind verdient het om te geloven dat hij of zij de wereld aan kan!”

 

 Missie

Een meerwaarde zijn voor de ontwikkeling van ‘de toekomst’ door het in zichzelf te laten geloven met het geven van vertrouwen op meerdere vlakken!

Wij helpen ‘de toekomst’ te zoeken naar het vertrouwen in zichzelf door op eigen benen te leren staan! Door middel van sport, bewegen en coaching willen wij het geloof in het zelfvertrouwen versterken door vanuit eigen kracht te leren handelen voor meer sociale weerbaarheid. Met onze specifieke kijk op het in beweging komen met coaching, blijven wij ons onderscheiden!

‘Zien wat wij in jou zien!’

 

Visie

Een erkend bedrijf zijn in de regio die een meerwaarde heeft op het gebied van groei en ontwikkeling voor ‘de toekomst’!

 

Kernwaarden

Samen

“Samen bereik je meer dan alleen”
Wij helpen een ander en elkaar om verder te kunnen groeien!

Beweging

“Als je in beweging komt bereik je meer dan als je stil blijft zitten”
Wij komen in beweging en zitten nooit stil. Gaandeweg zullen wij leren en weer verbeteren om te kunnen groeien!

Leren

“We noemen het geen verliezen maar leren”
Wij leren onze deelnemers om het beste uit zichzelf te halen, maar wij willen ook altijd van onze deelnemers leren om het beste uit onszelf te halen!

Luisteren en Zien

“Met goed luisteren en zien weet je wat de ander nodig heeft”
Wij zijn altijd betrokken en blijven inspelen op de behoefte van onze deelnemers en onze klanten!

Connectie

“Als je connect kan je spreken van het hebben van een band met iemand”
Wij willen altijd connecten met de mensen voor vertrouwen, want met een connectie kunnen wij samen veel bereiken!

 

Team Joyus

Martijn vd Harst
Coach - Trainer - Judo

“Coach waarbij jij jezelf mag zijn”

More about Martijn

Martijn vindt het mooi om te zien hoe een individu zich zo kan ontwikkelen door middel van sport en daardoor steeds meer in zichzelf gaat geloven!

 

Martijn is gespecialiseerd op het gebied van sport en coaching. Hij heeft jarenlange ervaring met het werken met jeugd en heeft veel oog voor het individu, hij kan als geen ander een kind het vertrouwen geven die hij nodig heeft.
Zelf is hij oprichter van Joyus en Move Education.

 

Hij heeft zijn opleiding afgerond aan het CIOS en heeft later nog een studie HBO coaching gedaan.

 

Specialiteiten: Judo, coaching, sport en spel, bootcamp, weerbaarheidstrainingen.

Zoë jutte
Coach - trainer - judo

“Coach die jou ziet staan”

More about Zoë

Zoë is blij dat zij haar liefde voor de budosport mag overbrengen naar kinderen, en ze mag in laten zien hoe waardevol budosport kan zijn in het dagelijkse leven.

 

Zoë heeft altijd liefde gehad voor zelfverdedigingssport. Vroeger is zij begonnen met karate en heeft zo liefde gevonden in de wereld van de budosport. Helaas heeft zij moeten stoppen met haar eerste grote liefde karate, maar zij kon de budosport niet loslaten en heeft weer een nieuwe liefde gevonden in de judosport. Later heeft Zoë een opleiding gedaan op de sportacademie en heeft zich ontwikkeld tot een geweldige lesgever die oog heeft voor iedere individu!
Zoë is werkzaam als pedagogisch medewerker en als trainer/coach in weerbaarheidstrainingen.

 

Specialiteiten: Judo, coaching, sport en spel, weerbaarheidstrainingen 

Jaimy v Domburg
Coach - trainer - dans

“Coach die jou verder kan helpen ontwikkelen”

More about Jaimy

Jaimy is een hele enthousiaste dame die haar passie heeft gevonden in dans. Niet alleen door zelf te dansen maar ook door les te geven, wil zij een ander en zichzelf helpen ontwikkelen naar een beter mens.

 

Jaimy danst al vanaf haar 5e en is eigenlijk nooit meer gestopt. Zo heeft ze 3 jaar in een selectie team gedanst en heeft ze vervolgens gestudeerd aan de dans academie in utrecht. Hier heeft zij zich erg goed kunnen ontwikkelen in het lesgeven van bepaalde dans stijlen. 
 
Ze doet ook veel entertainment werk waarbij ze met veel artiesten gewerkt heeft zoals: Ali – b, Ronnie Flex, de gebroeders Ko en Brace.

Geoffrey Mooijman
Coach - trainer - Judo

“Coach die jou laat groeien”

More about Geoffrey

Als er één wel veel kennis van zaken heeft dan is Geoffrey het wel. Is altijd gedreven en wil iedere individu op zijn of haar niveau zo goed mogelijk helpen om verder te groeien.

 

Anouk vd Gaag
Coach - trainer - Judo

“Coach die jou laat groeien”