Maatregelen Joyus betreft Corona virus

Beste judoka’s, ouders en verzorgers,


Zoals we allemaal weten speelt het Corona virus een hele grote rol in ons land. Vandaag heeft Rutte een persconferentie gehouden betreft het Corona virus en de maatregelen die er genomen gaan worden. Uiteraard neemt Joyus dit zeer serieus en hebben wij ook een aantal maatregelen getroffen: 

  • Als uw kind verkouden, keelpijn en/of koorts heeft, laat uw zoon of dochter dan thuis. Mocht een van onze leraren het vermoeden hebben van bovenstaande griepklachten, zullen wij contact opnemen met u als ouder en vragen uw zoon of dochter op te halen;
  • Tijdens de judolessen zullen wij geen grondtechnieken behandelen omdat hier het lichamelijk contact meer van toepassing is;
  • Wij hanteren de ‘No Handshake Policy’: geen handen meer schudden;
  • Wij willen ouderen en mensen met een lage weerstand adviseren niet aanwezig te zijn in onze judoruimte.

Joyus volgt het beleid wat op de basisscholen van toepassing is. En aangezien er geen evenementen zijn boven de 100 personen, hebben wij besloten de judo-examens en de lessen, door te laten gaan. 


Mocht uw zoon of dochter niet deel kunnen of willen nemen aan het examen vanwege deze situatie, dan volgt er een herkansing en zullen wij een extra examen inplannen.

Omdat dit voorlopig actueel blijft, zullen wij blijven inspelen op wat noodzakelijk is en wanneer nodig, onze maatregelen aanpassen. Hier wordt u tijdig van op de hoogte gebracht. Wij staan altijd open voor uw vragen. Schroom dan ook niet om ons te bellen/mailen. 

Ondanks alles blijven wij leuke lessen geven!