Meivakantie (vakantierooster)

Hallo talenten,

De meivakantie staat alweer voor de deur! Het was voor ons even kijken hoe alle meivakanties lopen in de diverse regio’s. Hierdoor hebben wij een aangepast vakantierooster van 2 weken vanaf maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei. Sommige locaties zullen helaas dicht zijn i.v.m. de meivakantie, in plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van andere locaties die in de buurt zijn. Tijdens het vakantierooster mogen onze leden meerdere keren komen trainen en gebruik maken van de lessen die wij op de diverse locaties aanbieden.

Tijdens het vakantierooster is inschrijving via onze app is tijdens het vakantierooster verplicht! Wees er wel snel bij want wij hanteren een maximaal aantal inschrijvingen per les! Klik hier om je aan te melden via onze agenda in onze app. Bij te weinig aanmeldingen zal de les niet doorgaan. Bij het niet doorgaan van de les zullen wij jullie 24 uur van te voren op de hoogte brengen als je al bent ingeschreven. Bij geen bericht zal de les doorgaan.

Aangepast vakantierooster in de week van maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei 2022 (let op! Tijden kunnen afwijken van de oorspronkelijke lesuren):

ActiviteitDagTijdLeeftijdLocatieOpmerking
JudoMaandag15.00 – 16.00 uurAlle leeftijdenTriangel (Delfgauw) 
JudoMaandag17.00 – 18.00 uurAlle leeftijden De Zijde (Bergschenhoek) Kinderen van IKC de Gouden Griffel kunnen hier deelnemen.
DansDinsdag15.15 – 16.00 uur4 en 5 jaarPrins Florisschool (Zoetermeer)Kinderen van de Elzenhoek kunnen hier deelnemen.
DansDinsdag16.00 – 16.45 uur6 jaar en ouderPrins Florisschool (Zoetermeer)Kinderen van de Elzenhoek kunnen hier deelnemen.
JudoDinsdag15.30 tot 16.30 uurAlle leeftijdenCascade (Voorburg) 
JudoDonderdag16.00 – 17.00 uurAlle leeftijdenPrins Florisschool (Zoetermeer)Kinderen van de Elzenhoek kunnen hier deelnemen.
DansVrijdag 14.15 – 15.00 uur 4 en 5 jaar Triangel (Delfgauw)
DansVrijdag15.00 – 16.00 uur 6 jaar en ouder Triangel (Delfgauw)
JudoVrijdag17.00 – 18.00 uurAlle leeftijdenDe Zijde (Bergschenhoek)Kinderen van IKC de Gouden Griffel kunnen hier deelnemen.
Tijden zijn ook terug te vinden in onze app (Pay n PLan).

Locaties die dicht zijn tijdens de vakantie: IKC de Gouden Griffel en De Elzenhoek

Vanaf maandag 9 mei 2022 zullen alle lessen weer gaan volgens normale rooster en is inschrijving via de app niet meer verplicht.

Wij willen jullie allemaal alvast een hele fijne vakantie wensen!

Mocht er verder nog vragen zijn, dan horen wij het graag.

Met sportieve groet,

Team Joyus

Jezelf vertrouwen geeft vertrouwen!