Clubkampioenschap Joyus 2022!

Betreft: Clubkampioenschappen Joyus 2022!

Hallo judotalent,

Wij willen jou uitnodigen voor het clubkampioenschap van Joyus op zondag 3 juli 2022. Publiek is van harte welkom om naar jouw te komen en je aan te moedigen tijdens de wedstrijden. Omdat judo ook een wedstrijdsport is willen wij onze judoka’s ook deze mogelijkheid geven. Plezier in de sport is belangrijk maar leren omgaan met winnen en verliezen is een goede leerschool om op eigen benen te leren staan. Tijdens het clubkampioenschap ga je in een poule tegen andere kinderen van je eigen club judoën. Omdat Joyus verschillende locaties heeft bestaat er de kans dat je tegen kinderen zal judoën die je niet kent van je eigen groep. De poules worden ingedeeld naar leeftijd en gewicht en niet op kleur van band.

Het is afhankelijk van het aantal deelnemers van je leeftijd en gewicht hoeveel partijen je zal judoën. Het kan zo zijn dat je maar twee wedstrijdpartijen hebt tijdens het clubkampioenschap.

Je bent niet verplicht om deel te nemen aan het clubkampioenschap. Wij vinden het belangrijk dat jij je er wel prettig bij voelt om hieraan mee te doen.

Wanneer mag ik meedoen aan het clubkampioenschap?

  • Je kan deelnemen aan het clubkampioenschap als je geboren bent in het jaar 2010 t/m 2016.
  • Je moet minimaal in het bezit zijn van een witte band met oranje judoslip.

Datum clubkampioenschap Joyus

Zondag 3 juli 2022

Tijden

Het is belangrijk dat je een kwartier voor tijd aanwezig bent! De wedstrijden starten op de hieronder aangegeven tijden. Als je te laat bent, bestaat er een kans dat je niet meer mee kan doen aan de wedstrijden.

TijdGeboorte jaren
9.00 – 11.00 uur2015 – 2016
2013 – 2014
11.30 – 13.30 uur2010 – 2011 – 2012

Locatie

Sporthal de Zijde, De Zijde 1, Bergschenhoek

2e etage, zaal rechts.

Kleedkamers 9 (heren) 10 (dames) (1e etage)

Inschrijfgeld

€ 15,- per deelnemer

Hoe schrijf ik mij in voor het de clubkampioenschappen?

Lees dit goed door! Het is heel belangrijk dat je de juiste stappen neemt. Er bestaat anders een kans dat je niet kan deelnemen aan het clubkampioenschap.

Inschrijven voor het clubkampioenschap is verplicht.

Om je in te schrijven moet je de volgende stappen volgen:

  1. Meld je aan met je eigen account via onze Pay n Plan app. Heb je nog geen account, klik dan hier.
  2. Ga vervolgens naar onze agenda, selecteer de dag van de clubkampioenschappen (3 juli 2022). Je kan hier bij ‘product selecteren’ het inschrijfgeld (€ 15,-) van de clubkampioenschappen betalen. Belangrijk is dat de inschrijving wel onder de naam van de deelnemer gedaan wordt. Bij ‘familielid toevoegen’ kan de naam van de judoka (deelnemer) worden ingevuld. Bij het kopje ‘inschrijven’ kan je de juiste deelnemer aanmelden.
  3. Om de inschrijving voor het clubkampioenschap af te ronden mail je naar info@joyus.nl je gewicht en geboortedatum o.v.v. je naam (deelnemer).

Let op! Doe dit allemaal vóór 20 juni 2022! Na deze datum kan je niet meer deelnemen aan het clubkampioenschap!

Mocht er vragen zijn, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Door alle voorbereidingen kan het zo zijn dat je later antwoord krijgt dan verwacht. Alvast ons excuus daarvoor. Advies is om meester Martijn persoonlijk te benaderen voor antwoord op jouw vragen. Hij is ook te bereiken via het nummer 06-43233758. Mocht er niet opgenomen worden, spreek dan de voicemail in en hij belt je zo snel mogelijk terug.

Wij wensen jou alvast heel veel plezier en succes met het clubkampioenschap van Joyus!

Met sportieve groet,

Team Joyus