Herfstvakantie (vakantierooster)

Hallo talenten,

De herfstvakantie staat alweer voor de deur! Wij zullen in de herfstvakantie van 18 t/m 22 oktober doorgaan met onze lessen in een aangepast vakantierooster. Sommige locaties zullen dicht zijn i.v.m. de vakantie en kun je gebruikmaken van andere locaties in de buurt. Tijdens het vakantierooster mogen onze leden meerdere keren komen trainen en gebruik maken van de lessen die wij op de diverse locaties aanbieden.

Tijdens het vakantierooster is inschrijving via onze app verplicht! Wees er wel snel bij want wij hanteren een maximaal aantal inschrijvingen per les! Klik hier om je aan te melden via onze agenda in onze app. Bij te weinig aanmeldingen zal de les niet doorgaan.

Aangepast vakantierooster (let op! Tijden kunnen afwijken van de oorspronkelijke lesuren):

ActiviteitDagTijdLeeftijdLocatieOpmerking
JudoMaandag14.15 – 15.15 uurAlle leeftijdenTriangel (Delfgauw) 
JudoMaandag17.00 – 18.00 uurAlle leeftijdenDe Zijde (Bergschenhoek)Kinderen van IKC de Gouden Griffel zouden hieraan kunnen deelnemen.
DansDinsdag15.15 – 16.00 uur4 en 5 jaarPrins Florisschool (Zoetermeer)Kinderen van de Elzenhoek zouden hieraan kunnen deelnemen.
DansDinsdag16.00 – 17.00 uur6 jaar en ouderPrins Florisschool (Zoetermeer)Kinderen van de Elzenhoek zouden hieraan kunnen deelnemen.
JudoDinsdag15.30 tot 16.30 uurAlle leeftijdenCascade (Voorburg) 
JudoDonderdag15.15 – 16.15 uur7 jaar en ouderPrins Florisschool (Zoetermeer)Kinderen van de Elzenhoek zouden hieraan kunnen deelnemen.
JudoDonderdag16.15 – 17.15 uur4 t/m 7 jaarPrins Florisschool (Zoetermeer)Kinderen van de Elzenhoek zouden hieraan kunnen deelnemen.
DansVrijdag12.00 – 12.45 uur4 en 5 jaarTriangel (Delfgauw)
DansVrijdag12.45 – 13.45 uur6 jaar en ouderTriangel (Delfgauw)
JudoVrijdag17.00 – 18.00 uurAlle leeftijdenDe Zijde (Bergschenhoek)Kinderen van IKC de Gouden Griffel zouden hieraan kunnen deelnemen.
Tijden zijn ook terug te vinden in onze app (Pay n PLan).

Locaties die dicht zijn tijdens de herfstvakantie: IKC de Gouden Griffel en De Elzenhoek

Vanaf maandag 25 oktober zullen alle lessen weer gaan volgens het normale rooster en is inschrijving via de app niet meer nodig.

Wij willen jullie allemaal alvast een fijne vakantie wensen!

Mocht er verder nog vragen zijn, dan horen wij het graag.

Met sportieve groet,

Team Joyus

Jezelf vertrouwen geeft vertrouwen!