Joyus clubkampioenschap judo 2024!

Betreft: Joyus clubkampioenschap judo 2024!

Hallo allemaal,

Op zondag 2 juni 2024 organiseren wij ons Joyus clubkampioenschap judo. Wij willen alle judoka’s uitnodigen die geboren zijn in het jaar 2011 t/m 2018. Omdat judo ook een wedstrijdsport is willen wij onze judoka’s ook deze mogelijkheid geven. Leren omgaan met winnen en verliezen is ook een goede leerschool.

Tijdens het clubkampioenschap ga je in een poule tegen andere kinderen van je eigen club judoën. Omdat wij verschillende locaties hebben is de kans groot dat je tegen kinderen komt te judoën die je niet kent. De poules worden ingedeeld op geboortedatum en gewicht en niet op kleur van je band. Het is afhankelijk van het aantal deelnemers hoeveel partijen je zal judoën. Wij streven ernaar om je minimaal 3 partijen te laten judoën.

Publiek is van harte welkom om te komen kijken en (bescheiden) aan te moedigen tijdens de wedstrijden.

Judoka’s zijn niet verplicht om deel te nemen aan het clubkampioenschap. Wij vinden het belangrijk zij zich er wel goed bij voelen.

Wanneer mag ik meedoen aan het clubkampioenschap?

  • Je kan deelnemen aan het clubkampioenschap als je geboren bent in het jaar van 2011 t/m 2018.
  • Je moet minimaal in het bezit zijn van een witte band met gele judoslip (in overleg met je leraar kan er een uitzondering gemaakt worden).

Datum clubkampioenschap

Zondag 2 juni 2024

Tijden

Belangrijk: Het is afhankelijk van het aantal deelnemers die zich zal aanmelden voor het clubkampioenschap, daarom zullen deze tijden een indicatie geven van de verwachte tijden. De tijden kunnen nog gewijzigd worden. De officiële tijden krijgen jullie een week voor het toernooi!

TijdGeboorte jaren
9.00 – 11.00 uur2017 – 2018
11.00 – 13.00 uur2015 – 2016
13.00 – 15.00 uur2011 – 2012 – 2013 – 2014

Locatie

Sporthal de Zijde, De Zijde 1, Bergschenhoek

2e etage, zaal rechts.

Kleedkamers 9 (heren) 10 (dames) (1e etage)

Inschrijfgeld

€ 15,- per deelnemer

Hoe schrijf ik in voor het clubkampioenschap?

Het is verplicht om vooraf in te schrijven. Het is belangrijk dat de juiste stappen genomen worden voor inschrijving, anders bestaat er een kans dat de judoka niet mee kan doen.

Volg deze stappen om in te schrijven voor het clubkampioenschap:

  1. Meld je aan met je eigen account via onze Pay n Plan app. Klik hier om in te loggen.
  2. Ga vervolgens naar onze agenda, selecteer de dag van het clubkampioenschap (2 juni 2024).
  3. Ga naar ‘koop een product’ betaal daar het inschrijfgeld (€ 15,-) voor het clubkampioenschap. Let op dat de inschrijving wel onder de naam van de deelnemer (kopje ‘inschrijven’) gedaan wordt. Bij ‘familielid toevoegen’ kan de naam van de judoka (deelnemer) worden ingevuld. Bij het kopje ‘inschrijven’ kan je de juiste deelnemer aanmelden.
  4. Om de inschrijving voor het clubkampioenschap af te ronden mail je naar info@joyus.nl het gewicht en geboortedatum van de deelnemer. Vergeet dit niet, anders kunnen wij de judoka niet indelen!

Let op! Doe dit allemaal vóór 19 mei 2024! Inschrijvingen na deze datum kunnen helaas niet meer deelnemen aan het clubkampioenschap.

Mocht er vragen zijn dan kan er altijd contact met ons opgenomen worden. Door alle voorbereidingen kan het zo zijn dat wij later antwoorden dan verwacht. Alvast ons excuus daarvoor. Advies is om meester Martijn persoonlijk te benaderen voor antwoord op alle vragen.

Wij wensen iedereen alvast heel veel plezier en succes met het clubkampioenschap van Joyus!

Met sportieve groet,

Team Joyus