Kerstvakantie (vakantierooster)

Hallo talenten,

Het jaar is voorbij gevlogen en de kerstvakantie staat weer voor de deur! Wij bieden tijdens de kerstvakantie lessen aan in een aangepaste vorm. Van maandag 2 t/m vrijdag 6 januari 2023 hebben wij een vakantierooster.

In de week van 26 t/m 30 december 2022 (tussen kerst en Oud & Nieuw) zijn wij gesloten.

Sommige locaties zullen helaas dicht zijn i.v.m. de vakantie, in plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van andere locaties die in de buurt zijn. Tijdens het vakantierooster mogen onze leden onbeperkt gebruik maken van de lessen die wij die wij op de diverse locaties aanbieden.

Locaties die dicht zijn tijdens de vakantie: IKC de Gouden Griffel en De Elzenhoek

Tijdens het vakantierooster is inschrijving via onze app verplicht! Wees er wel snel bij want wij hanteren een maximaal aantal inschrijvingen per les! Klik hier om je aan te melden via onze agenda in onze app. Bij te weinig aanmeldingen zal de les niet doorgaan. Bij het niet doorgaan van de les zullen wij jullie 24 uur van te voren hiervan op de hoogte brengen als je al bent ingeschreven. Bij geen bericht zal de les doorgaan.

Aangepast vakantierooster in de week van maandag 2 t/m vrijdag 6 januari 2023 (let op! Dagen, tijden en locaties kunnen afwijken van de oorspronkelijke dagen, tijden en locaties):

ActiviteitDagTijdLeeftijdLocatieOpmerking
JudoMaandag14.00 – 15.00 uurAlle leeftijdenTriangel (Delfgauw) 
JudoMaandag17.00 – 18.00 uurAlle leeftijdenSporthal de Ackers (Bergschenhoek) Let op! Deze locatie is ergens anders dan de Kinderen van IKC de Gouden Griffel kunnen hier deelnemen.
DansMaandag15.15 – 16.00 uur4 en 5 jaarPrins Florisschool (Zoetermeer)Let op! Deze is op maandag en niet op dinsdag! Kinderen van de Elzenhoek kunnen hier deelnemen.
DansMaandag16.00 – 17.00 uur6 jaar en ouder Prins Florisschool (Zoetermeer) Let op! Deze is op maandag en niet op dinsdag! Kinderen van de Elzenhoek kunnen hier deelnemen.
JudoDinsdag15.30 tot 16.30 uurAlle leeftijdenCascade (Voorburg) 
JudoDonderdag15.15 – 16.15 uurAlle leeftijdenPrins Florisschool (Zoetermeer)Kinderen van de Elzenhoek kunnen hier deelnemen.
DansVrijdag14.15 – 15.15 uur Alle leeftijden Triangel (Delfgauw)
JudoVrijdag17.00 – 18.00 uurAlle leeftijden Sporthal de Ackers (Bergschenhoek) Kinderen van IKC de Gouden Griffel kunnen hier deelnemen.
Tijden zijn ook terug te vinden in onze app (Pay n PLan).

Vanaf maandag 9 januari zullen alle lessen weer gaan volgens het normale rooster en is inschrijving via de app niet meer verplicht.

Wij wensen jullie allemaal alvast een hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Wij hopen jullie allemaal in het nieuwe jaar weer te zien!

Mocht er verder nog vragen zijn, dan horen wij het graag.

Met sportieve groet,

Team Joyus

Jezelf vertrouwen geeft vertrouwen!