Voorjaarsvakantie (vakantierooster)

Hallo talenten,

Volgende week is het alweer voorjaarsvakantie. Tijdens de voorjaarsvakantie hebben wij een vakantierooster van maandag 19 februari t/m vrijdag 23 februari 2024.

Sommige locaties zullen helaas dicht zijn i.v.m. de vakantie, in plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van andere locaties die in de buurt zijn. Tijdens het vakantierooster mogen onze leden onbeperkt gebruik maken van de lessen die wij op de diverse locaties aanbieden.

Locaties die dicht zijn tijdens de vakantie: IKC de Gouden Griffel en De Elzenhoek

Tijdens het vakantierooster is inschrijving via onze app verplicht! Wees er wel snel bij want wij hanteren een maximaal aantal inschrijvingen per les! Klik hier om je aan te melden via onze agenda in onze app. Bij minder dan 5 aanmeldingen zal de les niet doorgaan. Bij het niet doorgaan van de les zullen wij jullie 12 uur van te voren hiervan op de hoogte brengen als je al bent ingeschreven. Bij geen bericht zal de les doorgaan.

Aangepast vakantierooster in de weken van maandag 19 februari t/m vrijdag 23 februari (let op! Dagen, tijden en locaties kunnen afwijken van de oorspronkelijke dagen, tijden en locaties):

ActiviteitDagTijdLeeftijdLocatieOpmerking
JudoMaandag14.00 – 15.00 uurAlle leeftijdenTriangel (Delfgauw)Let op! Les begint eerder dan de gebruikelijke lestijd.
JudoMaandag16.00 – 17.00 uurAlle leeftijdenDe Zijde (Bergschenhoek)Let op! Tijden wijken af van de gebruikelijke lessen. De Kinderen van IKC de Gouden Griffel kunnen hier deelnemen.
DansDinsdag12.15 – 13.00 uur4 en 5 jaarPrins Florisschool (Zoetermeer)Let op! Tijden wijken af van de gebruikelijke lessen. Kinderen van de Elzenhoek kunnen hier deelnemen.
DansDinsdag13.00 – 14.00 uur6 jaar en ouder Prins Florisschool (Zoetermeer) Kinderen van de Elzenhoek kunnen hier deelnemen.
JudoDinsdag16.00 tot 17.00 uurAlle leeftijdenCascade (Voorburg)Let op! Tijden wijken af van de gebruikelijke tijden.
JudoDonderdag16.00 – 17.00 uurAlle leeftijdenPrins Florisschool (Zoetermeer)Let op! Tijden wijken af van de gebruikelijke tijden.
DansVrijdag12.15 – 13.00 uur 4 en 5 jaar Triangel (Delfgauw) Let op! Tijden wijken af van de gebruikelijke tijden.
DansVrijdag 13.00 – 14.006 jaar en ouderTriangel (Delfgauw) Let op! Tijden wijken af van de gebruikelijke tijden.
JudoVrijdag16.00 – 17.00 uurAlle leeftijden Sporthal de Ackers (Bergschenhoek) Kinderen van IKC de Gouden Griffel kunnen hier deelnemen.
Tijden zijn ook terug te vinden in onze app (Pay n PLan).

Vanaf maandag 26 februari zullen alle lessen weer gaan volgens het normale rooster en is inschrijving via de app niet meer verplicht zonder rittenkaart.

Wij wensen jullie allemaal alvast een hele fijne vakantie.

Mochten er verder nog vragen zijn, dan horen wij het graag.

Met sportieve groet,

Team Joyus

Jezelf vertrouwen geeft vertrouwen!