Zomervakantie (vakantierooster) en afsluiting seizoen.

Hallo talenten,

Het is bijna zomervakantie! Dat betekent dat het seizoen ook bijna is afgelopen. Dit willen wij wel in stijl met jullie afsluiten! Wij willen vragen om allemaal je te “gekste” zomeroutfit aan te trekken. Dus jullie hoeven niet in je sportkleding met dans en niet in je judopak met judo, maar in een leuke en gekke zomerse outfit! Uiteraard is het geen verplichting en geen probleem als je wel voor je gebruikelijk outfit gaat. Je zomerse outfit trek je dus aan in de week van 3 t/m 7 juli. Met uitzondering van de woensdag op de locatie van IKC de Gouden Griffel, daar mogen jullie komende woensdag (28 juni) al je outfit aandoen i.v.m. eerdere afsluiting!

Vakantierooster

In de zomervakantie zullen wij ook nog lessen aanbieden in de eerste en laatste week in aangepaste vorm. In week 2 t/m 5 zijn wij 4 weken gesloten.

Week 1 maandag 10 juli t/m zondag 16 juli vakantierooster

Week 2 t/m 5 maandag 17 juli t/m zondag 13 augustus gesloten

Week 6 maandag 14 augustus t/m zondag 20 augustus vakantierooster

Sommige locaties zullen helaas dicht zijn i.v.m. de vakantie, in plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van andere locaties die in de buurt zijn. Tijdens het vakantierooster mogen onze leden onbeperkt gebruik maken van de lessen die wij op de diverse locaties aanbieden.

Locaties die dicht zijn tijdens de hele zomervakantie: IKC de Gouden Griffel en de Elzenhoek

Tijdens het vakantierooster is inschrijving via onze app verplicht! Klik hier om je aan te melden via onze agenda in onze app. Bij te weinig aanmeldingen zal de les niet doorgaan. Bij het niet doorgaan van de les zullen wij jullie ruim 10 uur van te voren op de hoogte brengen als je al bent ingeschreven. Bij geen bericht zal de les doorgaan.

Het vakantierooster in week 1 en 6 van de zomervakantie:

Let op! Tijden en locaties kunnen afwijken van de oorspronkelijke lesuren

ActiviteitDagTijdLeeftijdLocatieOpmerking
JudoMaandag14.00 – 15.00 uurAlle leeftijdenTriangel (Delfgauw) 
JudoMaandag16.00 – 17.00 uurAlle leeftijdenSporthal de Ackers
Let op! Andere locatie!
Kinderen van IKC de Gouden Griffel kunnen hier deelnemen.
DansDinsdag15.15 – 16.00 uur4 en 5 jaarPrins Florisschool (Zoetermeer) Kinderen van de Elzenhoek kunnen op deze locatie deelnemen.
DansDinsdag16.00 – 17.00 uur6 jaar en ouderPrins Florisschool (Zoetermeer) Kinderen van de Elzenhoek kunnen op deze locatie deelnemen.
JudoDinsdag16.00 tot 17.00 uurAlle leeftijdenCascade (Voorburg) 
JudoDonderdag16.00 – 17.00 uurAlle leeftijdenPrins Florisschool (Zoetermeer)
DansVrijdag12.00 – 13.00 uurAlle leeftijden Triangel (Delfgauw)
JudoVrijdag16.00 – 17.00 uurAlle leeftijdenSporthal de AckersKinderen van IKC de Gouden Griffel kunnen hier deelnemen.
Tijden zijn ook terug te vinden in onze app (Pay n PLan).

Vanaf maandag 21 augustus 2023 zullen alle lessen weer gaan volgens normale rooster en is inschrijving via de app niet meer verplicht.

Mochten wij jullie niet meer zien, dan willen wij jullie een hele fijne vakantie wensen! Wij zien jullie graag weer na de zomervakantie! Tot dan!

Mocht er verder nog vragen zijn, dan horen wij het graag.

Met sportieve groet,

Team Joyus

Jezelf vertrouwen geeft vertrouwen!