Fijn Pasen!

Hallo allemaal,

Aankomend weekend is het gezellig Paasweekend! Op 2e Paasdag zijn wij gesloten en zullen er geen lessen zijn. Op Goede vrijdag zullen de judolessen in Bergschenhoek en danslessen in Delfgauw in aangepaste vorm doorgaan. Helaas zal er op Goede vrijdag geen les zijn op de Prins Florisschool in Zoetermeer omdat het schoolgebouw gesloten is.

Op Goede Vrijdag is inschrijving via onze app verplicht! Klik hier om je aan te melden via onze agenda in onze app. Bij te weinig aanmeldingen zal de les niet doorgaan. Bij het niet doorgaan van de les zullen wij jullie 12 uur van te voren hiervan op de hoogte brengen als je al bent ingeschreven. Bij geen bericht zal de les doorgaan.

ActiviteitDagTijdLeeftijdLocatieOpmerking
JudoGoede Vrijdag13.00Prins FlorisschoolGesloten
DansGoede Vrijdag12.00 – 13.00 uur Alle leeftijden Triangel (Delfgauw) Let op! Tijd wijkt af van de gebruikelijke tijd. Groepen zijn samengevoegd.
JudoGroede Vrijdag16.00 – 17.00 uur4 t/m 7 jaarSporthal de Ackers (Bergschenhoek) Kinderen van IKC de Gouden Griffel kunnen hier deelnemen.
JudoGoede Vrijdag17.00 – 18.00 uur7 jaar en ouderSporthal de Ackers (Bergschenhoek) Groep van 18.00 uur doet mee met deze groep
Tijden zijn ook terug te vinden in onze app (Pay n PLan).

Wij wensen jullie allemaal een fijn Paasweekend!

Met sportieve groet,

Team Joyus